Over mijzelf

Over Trudy Evers

Voordat ik startte als bewindvoerder, werkte ik lange tijd als toegevoegd-gerechtsdeurwaarder. In die functie kwam ik bij veel mensen thuis en bemerkte veel situaties waar (financiële) hulpverlening noodzakelijk was. Situaties waar het financieel evenwicht hersteld moest worden, en eigenlijk niet door beslagleggingen van de deurwaarder verslechterd moesten worden. Veel mensen heb ik daarvoor ook door kunnen verwijzen.

Uw bewindvoerder Trudy Evers

Uw bewindvoerder Trudy Evers

Ik besloot om mijn loopbaan te vervolgen als bewindvoerder, omdat ik het gevoel heb binnen die functie meer tot mijn recht te komen. Mijn financiële en organisatorische vaardigheden wil ik graag inzetten om anderen te helpen grip te krijgen op hun financiële huishouding. Door mijn vorige werk ken ik mijn doelgroep goed en die ervaring komt mij nu uitstekend van pas.

 

Visie op bewindvoering

U bent echt niet de enige die het lastig vindt om de financiële eindjes aan elkaar te knopen of overzicht te houden in een wereld die steeds ingewikkelder wordt.

Mijn visie op de mensen die bij mij aankloppen voor hulp is, dat het in de meeste gevallen geen onwil, maar vooral onvermogen is om zelf de zaken weer op orde te krijgen.

Dit kan iedereen overkomen. U bent dan ook niet gek of abnormaal, maar u heeft tijdelijk of voor een wat langere tijd, als dat nodig is, extra hulp nodig bij het beheren van uw financiën. Beschermingsbewind biedt dan uitkomst.

Ik werk vanuit respect voor ieders situatie en achtergrond. Ook begrijp ik maar al te goed dat het voor mijn klanten soms lastig is, dat zij niet meer rechtstreeks bij al hun inkomsten kunnen komen. Om die reden vind ik een goede en snelle communicatie met mijn klanten van groot belang. Duidelijkheid over wat ik wel en niet kan doen voor de klant en heldere afspraken maken zijn belangrijke uitgangspunten bij Evers Beschermingsbewind.

 

Wettelijke kwaliteitseisen

Evers beschermingsbewind voldoet ook in 2022 aan alle wettelijke kwaliteitseisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM, dat hierop toeziet namens de kantonrechter.

Ook is Evers beschermingsbewind opgenomen in het landelijk register van professionele curatoren, bewindvoerders en/of mentoren.

Tevens is Evers beschermingsbewind lid van de branchevereniging Horus (fusie van BPBI en VeWeVe) en van de stichting FTI.


Blog

Regelmatig schrijf ik op mijn blog over allerlei onderwerpen die te maken hebben met bewind.