Actueel

Actueel

Als er bijzonderheden zijn over gewijzigde betalingen van uw leefgeld, bijvoorbeeld omdat de betaling op een feestdag valt, dan leest u hier op welke dag uw leefgeld binnenkomt.

Evers Bewind
Voorjaar 2022

 

Corona update

Bereikbaarheid tijdens Corona-maatregelen

In verband met de maatregelen om het Corona-virus in te dammen volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM.

Vanzelfsprekend heeft de overboeking van uw leefgeld de hoogste prioriteit voor ons. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken of contact over op te nemen.

Onze werkzaamheden gaan gewoon door, wel werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. Voor ieders veiligheid zullen wij gedurende deze maatregelen geen afspraken maken op kantoor of bij u thuis. Intakegesprekken zullen telefonisch worden gedaan.

Voor onze cliƫnten zijn wij (telefonisch en per e-mail) bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Mocht u post langs willen brengen, dan kunt u dit in onze brievenbus doen.

Houdt u er rekening mee dat onze reactietermijnen langer kunnen zijn dan normaal gesproken. Dit geldt bijvoorbeeld voor wachttijden aan de telefoon, maar ook voor doorlooptijden van de post.

De Rechtspraak heeft een tijdelijk crisisbeleid. Dit houdt in dat de rechtbank verzoeken voorlopig op de schriftelijke stukken beoordeelt. Na afloop van de crisis kan de kantonrechter beslissen of er achteraf alsnog een zitting plaatsvindt.

Wij rekenen op uw begrip.

Trudy Evers
Najaar 2020

Blog

Regelmatig schrijf ik op mijn blog over allerlei onderwerpen die te maken hebben met bewind.

 

In het nieuws

Graag deel ik een link met u naar een interview met mij in Zeewolde Actueel.