Disclaimer

Dit is de Disclaimer van Evers beschermingsbewind. Deze disclaimer is voor het laatst gecheckt op 01-01-2021.

Inleiding

Evers beschermingsbewind geeft u hierbij toegang tot haar website www.eversbewind.nl. Evers beschermingsbewind publiceert op deze website informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Informatie

De gegevens op de website van Evers beschermingsbewind zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Evers beschermingsbewind. Evers beschermingsbewind spant zich in op de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

Hyperlinks

Voor op deze website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaardt Evers beschermingsbewind geen enkele aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid

Evers beschermingsbewind is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie geboden op haar website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op deze website liggen bij Evers beschermingsbewind. Gebruik van deze informatie en beeldmateriaal is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Evers beschermingsbewind.